Jafaris.png

Våra Butiker

Vi finns överallt

Hitta till oss

Träffa oss i vimlet på våra noga utvalda platser. Säg hej & ta en fika…
Festival & Marknad

Hitta oss i vimlet

Året runt rullar våra vagnar för att komma till en plats nära dig

Drottninggatan 13

Stockholm

På drottninggatan i centrala Stockholm har vi en liten butik där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska Churros. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra berömda glass

Måndag-Lördag 11:00 - 20:00
Söndag 11:00 - 19:00
Hede Fashion Outlet

Kungsbacka

Inne i Hede Fashion Outlet i Kungsbacka, har vi en vagn där du både kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska Churros. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra berömda mjukglass.

Alla dagar 10:00-19:00
Bäckebol

Göteborg

Bäckebol i Göteborg har vi en vagn där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska churros. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som tillexempel våran berömda mjukglass.

 
Måndag-Fredag 11:00-19:00
Lördag-Söndag 11:00-18:00
Drottningtorget

Göteborg

På Drottningtorget i centrala Göteborg har vi en liten butik där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska Churros.  Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våran berömda mjukglass eller kulglass i många olika smaker.

Stängt
Öppnar igen i april

Sociala medier

Följ oss på social medier för nyheter

Kontakt

Kontakta oss

Adress

Källebacksvägen 16
554 75 Jönköping

Scroll to Top