The Real Taste of Donuts
…med kvalité till rätt pris

Drottninggatan 13 i Stockholm

På drottninggatan i centrala Stockholm har vi en liten butik där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings, ny friterade spanska Churros, Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte en kall läsk att kyla ner med? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra kända kanderade äpplen, glass och brända mandlar under vintertid.

Öppettider

Alla dagar 11:00-19:00

Sommartider (juni, juli och augusti)

Alla dagar 11:00-20:00

Brunnsparken i Göteborg

I Brunnsparken i centrala Göteborg har vi en liten butik där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte en kall läsk att kyla ner med? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra kända kanderade äpplen glass och churros.

Butiken i brunnsparken har stängt tillfälligt pga byggnation av brunnsparken och förväntas att öppna igen i nya lokaler i brunnsparken maj 2020. Våra kära kunder är varmt välkomna till våran butik på drottningtorget i Göteborg

Drottningtorget i Göteborg

I drottningtorget i centrala Göteborg har vi en liten butik där du kan köpa nyfriterade Churros med olika smarriga toppings. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte en kall läsk att kyla ner med? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra kända kanderade äpplen och glass.

Öppettider från april till september

Alla dagar 11:00 – 20:00

Varmt välkomna!