Jafaris.png

Våra Butiker

vi finns överallt

Hitta till oss

Träffa oss i vimlet på våra noga utvalda platser. Säg hej & ta en fika…
Festival & Marknad

Hitta oss i vimlet

Året runt rullar våra vagnar för att komma till en plats nära dig

Drottninggatan 13

Stockholm

På drottninggatan i centrala Stockholm har vi en liten butik där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska Churros. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra berömda kanderade äpplen, glass och brända mandlar under vintertid.

Måndag-Lördag 11:00 - 18:00
Söndag 11:00 - 17:00
Hede Fashion Outlet

Kungsbacka

Inne i Hede Fashion Outlet i Kungsbacka, har vi en vagn där du både kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska Churros. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våra berömda mjukglass.

Alla dagar 10:00 - 19:00
Nordstan

Göteborg

I centrala Göteborg inne på nordstan, har vi en liten butik som heter Jafaris glasskiosk. Där har vi ett stort utbud av glass, American spin cream och även färska donuts med olika smarriga toppings. Självklart kan du få en kopp kaffe, läsk, eller varför inte en god milkshake?

Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag - Söndag 10:00 - 18:00
Drottningtorget

Göteborg

På Drottningtorget i centrala Göteborg har vi en liten butik där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska Churros.  Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som till exempel våran berömda mjukglass eller kulglass i många olika smaker.

Stängt För Säsongen
Bäckebol

Göteborg

Bäckebol i Göteborg har vi en vagn där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska churros. Självklart kan du få en kopp kaffe till, eller varför inte kyla ner med en kall läsk? Vi erbjuder självklart annat i vårt sortiment, som tillexempel våran berömda mjukglass.

 
Mån - lörd 11:00 - 20:00
Sönd 11:00 - 18:00

Sociala medier

Följ oss på social medier för nyheter

Kontakt

Kontakta oss

Adress

Källebacksvägen 16
555 93 Jönköping

Scroll to Top